Overige activiteiten en mogelijkheden

Binnen onze praktijk kunnen wij gebruik maken van de faciliteiten van Tamminga fysiotherapie en Medicort. Zo is er voor patiënten de mogelijkheid om in de oefen- en fitnesszaal verder te werken aan houding, conditieverbetering en spierversterking. Dit alles afgestemd op uw hulpvraag en klacht(en) en onder begeleiding van de oefentherapeut.
Via oefentherapie.vink@gmail.com kunt u een afspraak maken.

Bekkenoefentherapie

Heeft u last van uw bekken, heeft u bekkenbodemproblemen (zoals het moeilijk op kunnen houden van urine) of klachten tijdens of na uw zwangerschap? U kunt dan een afspraak maken met Astrid Meijer op de J.C Maylaan, Kanaleneiland voor bekken oefentherapie. Astrid heeft veel ervaring met deze klachten en heeft aanvullende scholing gevolgd. Ook als u twijfelt of uw klachten goed behandeld kunnen worden met behulp van oefentherapie Mensendieck, neemt u dan gerust contact op. Voor overleg kunt u altijd vrijblijvend terecht.
Voor bovengenoemde activiteiten kunt u contact opnemen met Jeske Vink de tijdelijke vervangster van Astrid, oefentherapie.vink@gmail.com of u belt u met ons algemene nummer 088-7080800 en vraagt naar Jeske Vink.

Chronische pijn

Chris Bolsius, locatie Amsterdamsestraatweg, is momenteel bijscholing aan het volgen voor het behandelen van patiënten met chronische pijn. Eind mei 2014 rondt zij dat af en sluit zich dan aan bij het Netwerk Chronische Pijn Utrecht.
In samenwerking met (revalidatie)artsen kunnen patiƫnten met chronische pijn dan volgens de laatste inzichten behandeld worden in de praktijk.
Voor meer informatie: www.netwerkchronischepijn.nl
Voor contact met Chris Bolsius: oefentherapie.bolsius@gmail.nl of via het algemene nummer 088-7080800 en vraag naar Chris Bolsius.