Wie zijn wij?
Chris Bolsius

Voordat ik op latere leeftijd oefentherapeut Mensendieck werd heb ik meerdere studies en werkgebieden verkend. Ik heb opleidingen danstherapie en energetisch werk gedaan. De afgelopen jaren heb ik mij geschoold in de psychosomatiek.

In mijn werk probeer ik altijd goed naar de hele mens te kijken, omdat ik er vanuit ga dat het voor een patiënt fijn is om gezien en gehoord te worden. Soms krijgen lichamelijke klachten dan ook een andere betekenis of context. En of het nu om een simpele houdingsklacht gaat of om een meer complexe psychosomatische klacht, ik blijf het bijzonder vinden om mee te maken dat mensen zich meer bewust worden van hun lichaam en de achterliggende processen. En het is altijd mooi om te zien wanneer iemand vaardigheden ontwikkelt om zelfstandig mee aan de slag te gaan en daardoor prettiger in lijf en leven komt.

Jeske Vink

Ik ben Jeske Vink. Een jonge, enthousiaste en leergierige oefentherapeute. In 2011 ben ik begonnen aan de HBO opleiding voor Oefentherapie Mensendieck aan de Hogeschool van Amsterdam. In juni 2015 heb ik het diploma behaald.
Tijdens mijn opleiding heb ik deelgenomen aan de minor Psychologie, aan de Hogeschool van Utrecht. Hiervoor koos ik omdat ik ervan overtuigd ben dat lichaam en geest goed moeten samenwerken om doelen te kunnen halen. Daarnaast vind ik de band met een patiënt erg belangrijk. Een goede vertrouwensband opent vele deuren.
Gedurende mijn studie heb ik ervaring opgedaan met diverse doelgroepen, zoals kinderen, ouderen, mensen met een verstandelijke beperking, zwangeren, mensen met diverse houdingsproblemen en mensen met spanningsklachten en hyperventilatie. Ik vind het leuk om zowel kinderen als ouderen te behandelen, juist de afwisseling spreekt mij erg aan.
In de komende jaren wil ik mij heel graag verder gaan verdieping in diverse richtingen, zoals klachten rondom de zwangerschap, kinderen en ontspanning.
Sinds september 2015 volg ik de opleiding tot Sportmasseuse bij MYOS. Deze opleiding is NGS geregistreerd.
In december 2015 heb ik het diploma Reanimatie & AED behaald, via de Nederlandse Reanimatie Raad & Hartstichting. Ik ben ook slaapoefentherapeut en ben aangesloten bij het Netwerk voor slaapoefentherapie.
In oktober 2015 ben ik in deze praktijk begonnen met werken als waarneemster.
Sinds 1 januari 2016 is deze praktijk van mij en bestaat deze onder de naam Oefentherapie Vink.

facebook-logoKlik op dit plaatje om Oefentherapie Vink op facebook te volgen. Blijf op deze manier op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en leuke weetjes!